Snabbt. Överskådligt. Och alltid tillgängligt. Med CarPay i mobilen blir det enklare att hantera och hålla koll på din bilekonomi.

Allt samlat på ett ställe

Med CarPay är din bilekonomi aldrig längre än ett knapptryck bort. Du kan se dina betalningar och kontoutdrag. Du kan se och lösa in din bonus. Du kan enkelt hantera ditt kort, och till exempel ändra kreditgräns och regionspärr om du ska resa utomlands. Och du behöver inte längre spara papperskvitton eller arbetsordrar från verkstaden. Allt finns ju bekvämt samlat i appen. Eller på webben om du föredrar det.

Betala med mobilen

Vi arbetar hela tiden för att utveckla nya smidiga sätt att betala med Carpay. Du kan till exempel betala både din tankning på Tanka och ditt verkstadsbesök hos anslutna handlare direkt med appen. Du slipper använda kortet och får kvittot eller arbetsordern direkt i mobilen. 

Läs mer om hur du betalar bekvämt med mobilen >

Upptäck snabbheten med digital plånbok

En digital plånbok är en enkel och säker mobil betallösning som du kan använda i stort sett överallt där du kan blippa ditt kort. Du ansluter ditt kort till din mobil och/eller smartklocka och sedan använder du enheten när du betalar via kortterminalen. Dina kortuppgifter krypteras i enheten och delas aldrig med köpstället. Det innebär en säker process för både dig och den som tar betalt. 

Läs mer om digital plånbok >

Ladda ner CarPayappen och ansök direkt

Download on the App Store
Ladda ned på Google Play