Betala med din digitala plånbok

Du kan använda din digitala plånbok i stort sett överallt där du kan blippa ditt kort. Lägg in CarPaykortet i din digitala plånbok så kan du snabbt och smidigt betala laddning, tankning och allting annat med din mobil eller smartklocka.

Läs mer om digital plånbok >

Tanka i CarPayappen

Visste du att du kan betala din tankning hos Tanka med CarPayappen? Du slipper plocka fram kortet och får kvittot direkt i mobilen. Se bara till att du har den senaste versionen av CarPayappen nedladdad och följ instruktionerna nedan.

  1. Starta appen. Om du har platstjänster på visas stationen du befinner dig vid. Logga sedan in med ditt BankID.
  2. Välj pump och gå sedan ut och tanka. 
  3. När tanken är fylld är det bara att avsluta. Kvittot får du direkt i appen.

Daniel har provat att betala med mobilen

”En funktion för latmaskar. Jag kan lika gärna dra kortet när jag tankar, det behöver jag väl ingen app för.” Så resonerade Daniel Karlsson när han fick höra att det gick att betala tankningen på Tanka med Carpay. Men när han väl testat funktionen blev han snabbt övertygad om motsatsen.

Läs Daniels berättelse >

Betala verkstadsbesöket i CarPayappen

Visste du att du får arbetsordern direkt i mobilen när du betalar ditt verkstadsbesök med CarPayappen? Du får all information bekvämt samlad på ett ställe och kan dessutom använda din bonus och välja att delbetala fakturan. Se bara till att du har den senaste versionen av CarPayappen nedladdad och följ instruktionerna nedan.

  1. Efter att du loggat in i appen kommer du direkt till betalningen. Där hittar du också specifikationen på arbetet som gjorts.
  2. Välj vilket konto du vill betala från, om du vill använda eventuell bonus och om du vill delbetala verkstadsbesöket.
  3. Signera köpet med BankID.

Har du Volvokort?

Volvo och flera andra bilmärken och återförsäljare har kort som är anslutna till CarPay. Du som har ett sådant kort har självklart tillgång till CarPays alla fördelar och bonussystem.