Tillbaka till söksidan

Hur får jag en notis på min mobil när jag handlat med digital plånbok?

Beroende på vilken telefon och digital plånbok du har gör du på olika sätt. För en mer detaljerad beskrivning rekommenderar vi att du letar upp tillverkaren och instruktionen för din specifika enhet. 

Apple Pay/iPhone

Om du har en iPhone hanterar du notiser genom att öppna din Wallet. Tryck på kortet och sedan de tre prickarna imagev0vx.png uppe till höger om kortet och välj Transaktioner och Visa historik samt tillåt notiser om du vill se den senaste historiken med alla köp. Du kan också behöva ändra under Inställningar och tillåta notiser för Wallet för att du ska kunna se notisen direkt efter köpet.

Google Pay

Om du har Google Pay bör notiser komma per default. Annars går du in i enhetens inställningar för appar och bör då kunna välja Google Pay och stänga av eller på notiser. Om du vill se dina transaktioner så öppnar du appen och väljer därefter Menu och sedan Activity. 

Samsung Pay

Om du har Samsung Pay bör en notis komma upp per automatik. Annars kan du öppna appen, välja Meny och sedan Inställningar och notiser. Välj att visa notiser och sedan notiser för Wallet, så ska du få notiser för de transaktioner du gör. Om du vill se dina transaktioner väljer du Meny, Kort och väljer det kort du vill se transaktionen för och svajpar upp för att se de senaste köpen.