Smidigare blir det inte: Daniel har upptäckt fördelarna att betala med CarPay

”En funktion för latmaskar. Jag kan lika gärna dra kortet när jag tankar, det behöver jag väl ingen app för.” Så resonerade Daniel Karlsson när han fick höra att det gick att betala tankningen på Tanka med CarPay. Men när han väl testat funktionen blev han snabbt övertygad om motsatsen.

– Jag blev positivt överraskad över hur smidigt det faktiskt var. Jag behöver inte gå ur bilen för att använda kortet utan väljer bara pump och betalar med ett knapptryck. Under tiden tanken fylls kan jag sitta kvar inne i bilen, så det är perfekt när det är kallt ute och fingrarna fryser. Kvittot kommer direkt i mobilen och jag godkänner enkelt med BankID, berättar Daniel. 

Att tanka och betala med mobilen har visat sig vara en väldigt smidig funktion för Daniel som uppskattar få moment. Dessutom har han upptäckt att han kan betala när hans sambo tankar bilen och han befinner sig på en annan plats.
– Jag kan godkänna tankningen oavsett var jag befinner mig. Det är snabbt, smidigt och enkelt för både mig och min sambo. Det finns många fördelar med den nya funktionen – och det sparar ju faktiskt mycket tid i slutändan. ”

Daniel Karlsson

”Det funkar jättebra, jag slipper kortet och behöver inte komma ihåg koden."

Volvokort i CarPay ger full koll och fördelar

Daniel, som till vardags jobbar på Helmia i Torsby, är en van användare av CarPay så det är extra roligt att han uppskattar utvecklingen och fördelarna att ha Volvokortet i mobilen.
– Det funkar jättebra, jag slipper kortet och behöver inte komma ihåg eller krångla med koden. Jag ser också alla transaktioner och mina rabatter kommer ju direkt i mobilen. Och Volvofinans Sparkonto erbjuder ju bra ränta nu, så där ska jag sätta in pengar.

Daniel har också upptäckt en annan fördel med CarPay, att kunna justera kreditgränsen.
– Jag testade att höja litegrann först, sedan kom en service på bilen och då kunde jag höja lite till. Det var väldigt bra för ekonomin, och dessutom kunde jag betala servicen med mobilen. Smidigare än så här blir det inte, avslutar Daniel.

Läs mer om den nya funktionen

Daniel betalar sin tankning med mobilen

Starta en dialog med oss

Har du frågor eller kommentarer om denna artikel? Hör av dig till tycktill@carpay.se