Hitta din nästa hemester i vår hemesterkarta

Hitta härliga utomhusaktiviteter på hemmaplan tillsammans med familj och vänner. I vår hemesterkarta hittar du tips på svalkande bad, smaskiga glasställen och många andra somriga sevärdheter dit du tar dig enkelt med bil. Glöm inte bort att du kan betala matsäcken, kaffet på vägen och laddningen eller tankningen på Tanka med CarPaykortet

SMIDIG BETALNING

Ansök om CarPaykort

När du är på semester, passa på att betala med ditt CarPaykort. Samla alla dina bilkostnader digitalt och få bonus på varje köp.

SOVA I BILEN

Gör bilen till ditt hotellrum

Trött på att alla hotell är fullbokade? Oavsett om du ska bila runt en hel semester eller göra en road trip över helgen kan du testa att sova i bilen. Här är några tips på hur du kan bo smart när du är ute på vägarna och vad du ska tänka på!

SÄKERHET I BILEN

Så åker hunden säkert i bilen

När din hund är på resande tass i bilen är det viktigt att tänka på säkerheten i bilen. Om du behöver bromsa kraftigt behöver alla vara skyddade. Det finns också regler för hur hunden får transporteras.

Skaffa en digital plånbok

Betala smidigt med CarPay

Ska du köpa matsäck till vandringen, en kaffe på vägen eller tanka upp bilen inför sommarresan? Betala enkelt överallt med CarPaykortet eller koppla det till din digitala plånbok och blippa med mobilen eller smartklockan. Du får bonus på dina köp, rabatt när du tankar på Tanka och en smidig översikt på alla kostnader.

Vi uppmanar alla att följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer när du planerar din hemester.

Starta en dialog med oss

Har du frågor eller kommentarer om denna artikel? Hör av dig till tycktill@carpay.se