Sandra har upptäckt fördelarna med att samla allt digitalt

Drömmen om en XC40 blev sann för Sandra och via finansieringen från Volvofinans Bank introducerades hon för CarPay. Nu har hon använt tjänsten drygt ett år och har upptäckt flera favoritfunktioner som att betala överallt med Samsung Pay och samla bonus på alla köp

– Min säljare berättade att jag kunde samla försäkring, servicepaket och billån i CarPay. Lånet betalar jag via e-faktura och det är enkelt att se att summan stämmer på kontoutdraget varje månad. Appen kompletterar och ger en jättebra översikt på totallånet eftersom jag ser hur mycket jag har betalat av idag på lånet och hur många betalningar det är kvar. Det är också smidigt att det är uppdelat mellan kortkrediten och krediten på billånet och tydligt med räntor. Samtidigt är kostnaderna uppdelade så jag kan se vad jag lägger mina pengar på varje månad, berättar Sandra.

Sandra använder ofta appen.

Det finns många fördelar med en digital plånbok.

"Jag har anslutit kortet till Samsung Pay och det är väldigt smidigt! Det är nästan för enkelt att handla nu."

Sandra utforskade appen på egen hand och tycker den är lättnavigerad och att det är enkelt att hitta information. Hon tycker också att det är lätt att ändra kreditgräns om det behövs och en favorit är möjligheten att flytta in kortet i mobilen.

– Jag har anslutit kortet till Samsung Pay och det är väldigt smidigt! Det är nästan för enkelt at handla nu, det funkar ju även i matbutiker och jag köpte konsertbiljetter online alldeles nyss. Mobilen har jag ju alltid med mig, så det är inte längre någon risk att lägga kortet i en jackficka och upptäcka det när man bytt jacka. Nu när man kan resa också är det ju dessutom smart att köpa resor med ett kreditkort eftersom du får en reseförsäkring med kortet. När min hyrbil blev påkörd utomlands så gick försäkringen in och täckte upp självrisken när jag kunde bevisa att jag inte orsakat skadan själv.

Med CarPay kan du betala däckbytet direkt i appen och även dela upp räntefritt i fyra månader.

Allt samlas digitalt 

Det går också att boka tid för till exempel däckbyte i appen och Sandra uppskattar enkelheten i att lämna in bilen samtidigt som räkningen kommer direkt i appen och betalas med ett knapptryck. Snart är det även dags att göra en första service på bilen.

– Det är smart att allt samlas digitalt på ett och samma ställe, som en arbetsorder eller mitt kvitto från däckbytet. Det är ju extra bra om du ska sälja bilen vidare att kunna visa vilken service du har gjort, om serviceboken missas att fyllas i. Dessutom är det fantastiskt att ha fyra månader räntefri delbetalning, eftersom det ibland kan bli en större utgift i verkstaden.

Bonuscheckarna gör tankningen billigare

Sandra har också provat att tanka på Tanka med appen och uppskattar hur enkelt och bekvämt det är.

– Det är ju viktigt för mig som bilägare att kunna tanka på ett smidigt sätt till ett bra pris samtidigt som jag får bonus på alla köp, även på bensinen. Det är jättebra. Och jag kan lösa in bonuscheckar och tanka ännu billigare!

Lojala kunder får mer värde.

"Värdecheckarna uppmuntrar mig ju att åka och tvätta bilen – det är bra för både plånbok och för bilen, att ta hand om den ordentligt gör ju att jag behåller andrahandsvärdet."

Erbjudanden och värdecheckar ger mervärde

Hon uppskattar också att få erbjudanden från CarPay och sin återförsäljare. Hon har valt att få dem via sms för att inte missa något.

– Att få rabatt på däckskiftet eller säsongsförvaring är väldigt bra, eller att man kan reparera kantstötta fälgar. Sedan gillar jag såklart värdecheckarna. Den senaste var på Tvätta och det uppmuntrar mig ju att åka och tvätta bilen - det är bra för både plånbok och för bilen, att ta hand om den ordentligt gör ju att jag behåller andrahandsvärdet. Så jag är väldigt nöjd med allt kring CarPay och kan verkligen rekommendera tjänsten!

Ställ in dina notiser

Gör som Sandra och välj vilka notiser du vill få från Carpay till din mobil. Sms, mejl eller banderoll direkt på skärmen - erbjudanden, nekade betalningar eller till exempel valutauträkning. 

Starta en dialog med oss

Har du frågor eller kommentarer om denna artikel? Hör av dig till tycktill@carpay.se