Tävla om en resa till Olympiska Spelen Paris 2024, tack vare Visa

Nu har du chansen att få vara en del av sommarens stora folkfest i Frankrike. Tänk att få ta med en kompis och se världens bästa idrottare på nära håll. Blandat med ljumma kvällar på Champs-Élysées, lyxiga hotellnätter och mat som får det att vattnas i munnen. Bonne chance!

Bild: ©2018: Ian.CuIYi – Moment/Getty Images – All rights reserved

Gör 3 köp – oavsett belopp – med Visa CarPaykortet

För att vara med och tävla behöver du anmäla dig och göra minst 3 köp  – oavsett belopp – med ditt Visa CarPaykort. Ett av köpen måste göras hos någon av CarPays partners – så passa på att betala med kortet när du tankar, tvättar eller byter till sommardäck på bilen.

Tävlingen pågår mellan den 20/3 – 31/5 2024, och alla köp du gör inom tävlingsperioden räknas.

Registreringen är nu stängd

Första pris, en oförglömlig resa till Paris

Som den lycklige vinnaren får du bjuda med dig en vän och åka på en exklusiv resa till Olympiska Spelen Paris 2024. Resan går av stapeln den 2 – 4 augusti och innehåller allt som behövs för att skapa nya minnen för livet.

  • Resa tur och retur från Stockholm till Paris
  • 2 dagars inträde till Olympiska Spelen Paris 2024 (Friidrott och handboll)
  • 2 nätter på ett 4-stjärnigt hotell
  • Paris Tourist Pass (gäller för hop on- hop off-bussar)
  • Paris Metro Card
  • Övriga gåvor (värde cirka 4 000 kr)

Värde cirka 97 000 kr.

2 - 20 pris

Utöver första priset lottar vi ut värdecheckar i CarPay som kan användas till att ladda, tanka, tvätta, utrusta eller serva bilen med.

2:a pris: Värdecheck i CarPay á 5000 kronor
3:e pris: Värdecheck i CarPay á 3000 kronor
4-20:e pris: Värdecheck i CarPay á 1000 kronor 

Har du inget Visa CarPaykort än?

Förutom att du får möjligheten att vinna en resa till Paris är CarPay kreditkortet som ger dig en bättre bilekonomi. Du får rabatter, erbjudanden och bonus som sänker dina kostnader och gör det enklare att äga bil.

Kortet är helt kostnadsfritt och du kan enkelt ansöka om det i CarPayappen. När du blivit godkänd kan du lägga till det i din digitala plånbok och börja använda det direkt. Ditt fysiska kort skickas hem till dig med posten.

Skaffa ett kort >

*Tävlingsvillkor
Hantering av personuppgifter: Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna utse och kontakta vinnaren. För information om hur vi behandlar dina uppgifter, se vår dataskyddspolicy.

Regler: För att delta i utlottningen ska du under perioden 20/3 – 31/5 2024 ha anmält att du vill vara med i utlottningen samt gjort minst tre köp – oavsett storlek – med ditt Visa CarPaykort, där minst ett av köpen ska ha varit på Tanka, Tvätta eller i butik/verkstad hos en bilhandlare knuten till CarPay. Vinsterna lottas ut bland kunder som har anmält sig och som har registrerade köp enligt ovan villkor. Anställda på Ziklo Bank eller familjemedlemmar i samma hushåll, samt anställda hos våra partners får inte delta i utlottningen.