Gör en bonusresa i kollektivtrafiken

Ibland känns det extra bra att kliva på bussen, tåget eller pendelbåten. När du fått bonuspoäng i CarPay kan du välja att växla in dem mot kollektivtrafik och tågresor. Du behöver bara ange hur din bonuscheck ska användas, så dras den från ditt nästa biljettköp med CarPay.

Så byter du bonus mot biljett

 • Mobil

  Logga in i CarPay

  Identifiera dig med BankId för att komma till inloggat läge i appen eller på carpay.se. Om du använder appen, så kontrollera att den är uppdaterad till senaste versionen.

 • Gå till ”Bonus” i huvudmenyn

  Du hittar dina bonuscheckar under "Bonus" i huvudmenyn. I appen är symbolen för huvudmenyn tre streck uppe till vänster.

 • Välj bonuschecken som du vill lösa in

  Tryck på den check som du vill lösa in och välj ”Dra av från nästa köp av resa med kollektivtrafik”. Bonusen dras av från köpesumman på ditt nästa köp av kollektivtrafik eller tågresor.

Lös in din check - eller tjäna dubbel bonus

Du kan betala och samla bonus med CarPaykortet hos nästan alla kollektivtrafik- och tågoperatörer i Sverige. Hos dessa kan du även tjäna ny bonus dubbelt upp, när du köper din biljett med kortet, utan bonuscheck.

Här kan du lösa in din bonus >

Extra enkelt med CarPaykortet i din app för resor

Brukar du betala bussresan, pendelkortet eller tågbiljetten med mobilen? Koppla ditt CarPaykort till appen för din lokaltrafik eller dina tågresor, så blir det extra enkelt att både samla och använda bonuspoängen i ditt resande.

Ladda ner CarPayappen och ansök direkt

Download on the App Store
Ladda ned på Google Play