Vilket kort passar dig?

Tjänsteresande ser olika ut, och för att du ska kunna hitta betallösningar som passar just dina och dina medarbetares behov har vi tagit fram tre olika företagskort:

 • CARPAY BUSINESS VISA är kortet för tjänsteresans alla utlägg. Det kan användas överallt och för alla köp.
 • CARPAY BUSINESS VISA LIMITED är kortet för enbart bilrelaterade köp; laddning, tankning, tvätt, parkering, biltillbehör och verkstad.
 • CARPAY BUSINESS är kortet för i första hand tankning och tvätt. Kortet fungerar också i butik och verkstad hos utvalda partners samt hos OKQ8. Det ger betalningsförmåga för det allra viktigaste.

NYHET

Nu har pinkoden flyttat in i appen

Vi arbetar ständigt för att göra din vardag lite enklare. En efterlängtad nyhet är att du nu kan se din pinkod direkt i CarPayappen eller som inloggad på carpay.se.* När du loggat in går du till fliken ”Hantera kort” och väljer ”Se pinkod”. Kom ihåg att uppdatera till senaste versionen av appen först.

*Gäller alla våra kort med VISA-koppling

Fakturering som ni vill ha den

Hur vill du ha dina fakturor? Oavsett hur många kortkonton och kort ditt företag har så kan du välja faktureringsform: kortspecifika fakturor eller samlingsfakturor med eller utan kortspecifikation. Och du har alltid upp till 60 dagars kostnadsfri kredit.

Abonnera på klimatredovisning

Med våra företagskort kan du få månadsvisa utskick som redovisar företagets transaktioner och klimatpåverkan. Utskicket visar kortinnehavarens alla inköp och kostnader samt företagets klimatpåverkan per liter drivmedel som tankats på Tanka och OKQ8, s k Whell To Wheel (WTW).

Full koll på bilekonomin med CarPayappen

När du har ett av våra företagskort kan du använda dig av den smarta CarPayappen. Här finns alla dina transaktioner samlade, så du kan enkelt få en överblick över din bilekonomi bara med ett tryck på mobilen.

 • Betala bekvämt med din digitala plånbok

  Om du valt ett av våra Visaanslutna kort kan du koppla det till din digitala plånbok och betala laddning, tankning och allting annat med din mobil eller smartklocka. Enkelt, snabbt och smidigt.

 • Behöver du fler kort?

  Om ditt företag redan har ett konto hos kan du enkelt ansöka om fler kort här och få dem levererade inom fem arbetsdagar. Kom ihåg att beställningen måste skrivas under av behörig firmatecknare.

 • Behöver du större köputrymme?

  Om du behöver större köputrymme på ditt företagskonto kan du ansöka om det här. Kom ihåg att beställningen måste skrivas under av behörig firmatecknare.

Vill du ha hjälp att hantera era företagsbilar?

Vare sig du söker specialistkompetens för att hantera en större fordonsflotta eller vill skaffa en företagsbil på ett smidigt sätt så kan vi hjälpa dig.

Läs mer hos Ziklo Bank >