Hur kan vi erbjuda så bra ränta?

Det är egentligen ganska enkelt. Vi har byggt upp vår affär stadigt och förnuftigt, i nära samarbete med våra ägare och partners inom Volvosfären. Att du sätter in dina pengar hos oss till en av de bästa sparräntorna på marknaden tycker vi är ett bevis på vår förnuftiga filosofi. För närvarande är sparräntan 3,75%. Räntan får du från din första insatta krona och vi har helt fria uttag.

Statlig insättningsgaranti

Ditt sparkonto omfattas av den statliga insättningsgarantin, som innebär att staten skyddar de pengar du sätter in hos banker och vissa andra finansiella institut. Om exempelvis en bank sedan skulle gå i konkurs, så ser staten till att du får tillbaka de pengar du satt in hos den banken, upp till ett visst belopp.

Mer detaljerad information hittar du i vårt informationsdokument:
Information om insättningsgaranti >

  • Öppna sparkonto

    Skaffa ett redan idag. Det enda som krävs är legitimering med BankID.

  • Börja spara

    Du får ett OCR-nummer kopplat till bankgiro i CarPay. Sedan kan du börja spara, till exempel med en kontinuerlig överföring via autogiro.

  • Se pengarna växa

    Du hittar alltid aktuell ränta. Redan från första sparkronan kan du se ditt sparkonto växa.

Spara till barnen

Ett sparande till barn är ett enkelt sätt för dig som förälder att ge dem en smidigare övergång till vuxenlivet. Vi erbjuder förstås samma villkor för dina barn som vi erbjuder dig: ett sparande till riktigt bra ränta, utan avgifter och med fria uttag. Du kan öppna ett sparkonto för ditt barn direkt med hjälp av BankID. Om ni är två vårdnadshavare så behöver båda logga in och godkänna att kontot öppnas. Sedan är det bara att börja spara, OCR-nummer och bankgironummer hittar du när du loggar in i CarPay.

Öppna sparkonto till barn/omyndig >