Är du redo för en smartare bilekonomi?

Över en miljon svenskar har redan insett vilka fördelar som Volvokortet och Renaultkortet erbjuder. Ett kostnadsfritt kreditkort som gör ditt liv med bilen enklare. Och i kombination med Carpay har du en oslagbar överblick över ditt bilägande med full koll på kostnader och möjlighet att styra din ekonomi – och spara tid till roligare saker.

Genom att koppla kortet med Carpay samlar du allt på ett ställe och får både en översiktlig och detaljerad bild av din bilekonomi. Och det funkar lika bra både i mobilen och på datorn. Du ser alla transaktioner, saldo, sparkonto, billån, leasing och erbjudanden från din Volvohandlare. Och gör förstås alltid säkra betalningar med Mobilt BankID. Du kan enkelt betala till exempel reparationer och service direkt med mobilen. Med andra ord behöver du inte köa när du hämtar bilen och sparar tid till roligare saker, som att hinna med det där träningspasset eller överraska med en middag hemma.

Viktor

"Jag har använt Carpay sedan lanseringen och jag har rekommenderat tjänsten till vänner och bekanta. Tillsammans med Volvokortet är det en perfekt kombo för mig som har det mesta i mobilen. Jag behöver inte det fysiska kortet och kan till exempel betala verkstadsbesök med mobilen.”

Alltid lägre pris på Tanka

Vi jobbar ständigt med att utveckla nya lösningar och förmåner för våra kunder. En spännande nyhet är att du kan betala din tankning direkt med Carpay. Då slipper du använda kortet och får kvittot direkt i mobilen. Med Volvokort och Renaultkort får du alltid lägre pris på Tanka, bonus på alla köp plus andra förmåner. Det bästa är att du kan använda dina bonuscheckar för att betala drivmedel eller verkstadsbesök. Smart va? Med korten kommer också möjligheten att höja krediten direkt i Carpay om du skulle behöva. Och du behöver aldrig vara rädd för att kortet ska bli kapat när du har det i mobilen. Ansök här>

Starta en dialog med oss

Har du frågor eller kommentarer om denna artikel? Hör av dig till tycktill@carpay.se