Allt om kreditkort

Har du funderat på att skaffa kreditkort men är osäker på vad det egentligen innebär? Du är långt ifrån ensam. För att göra det enklare att förstå vilka fördelar som finns och reda ut vanliga frågor och svar har vi samlat olika artiklar för dig som vill veta mer.

Öka kunskapen

Vanliga frågor och svar om kreditkort

Varför görs en kreditprövning och kan vem som helst skaffa ett kreditkort? Varför är räntorna mycket högre för ett kreditkort än till exempel bolån och är det verkligen säkert att använda? Här får du svar på några vanliga frågor.

Fria tjänster

Fördelar med kreditkort

När du skaffar ett kreditkort får du ofta med extra fördelar som till exempel en fri reseförsäkring och allriskskydd. Kortutgivare har ofta lite olika fria tjänster, så kolla upp vad som ingår. Här presenterar vi några av de fördelar som ingår för våra samtliga kort med Visakoppling.

Ordlista

Vi förklarar olika begrepp

Det finns många och krångliga begrepp inom bil- och finansvärlden. Och handen på hjärtat är det kanske inte världens roligaste eller lättaste att sätta sig in i. Därför har vi gjort det åt dig genom att samla några vanliga ord mellan A till Ö med en förklaring.

Starta en dialog med oss

Har du frågor eller kommentarer om denna artikel? Hör av dig till tycktill@carpay.se